torsdag 1 maj 2008

Ett år har snart gått...




För ganska exakt ett år sedan tog jag beslutet att säga upp mig från mitt dåvarande jobb som personlig assistent.
Jag hade precis fått förtroendet att göra mina allra första reklamuppdrag, sommaren var fullbokad med bröllop och jag insåg att det var nu jag måste bestämma mig. Det var hel enkelt ohållbart och orealistiskt att kombinera de två jobben.

När man nu har möjlighet att se i backspegeln så står det ganska klart att det var rätt beslut att ta. Klart att man aldrig kan slappna av och att ord som anställningstrygghet är fullständigt meningslösa så är det helt fantastiskt att kunna leva på det man älskar att göra. Alla människor jag fått lära känna och utvecklas med. Varenda uppdrag som rotts iland. Allt uppskattas så mycket mer när man tänker på allt slit som ligger bakom.
Jag minns så väl när jag var på väg in i en bildbyrå för snart åtta år sedan och fick höra att jag var tvungen att specialisera mig och bara göra en grej. Helst natur sa de efter att ha tittat igenom mina bilder.
Åtta år senare görs naturbilder bara av nostalgiska skäl. 90% av uppdragen handlar om att fota människor och av de uppdragen så är en (för att vara bosatt i Molkom) väldigt stor del olika modebilder.
Nej, det är bara att tacka och bocka till alla er som hjälpt mig under året och hoppas att även nästa år kommer att bli lika givande och att utmaningarna kommer att vara lika intressanta.

Inga kommentarer: